Allt du behöver veta inför din resa till Turkiet

Grattis! Antagligen har du hittat till den här sidan eftersom du planerar att resa till Turkiet inom en snar framtid. Det kommer vara ett val som du inte kommer ångra, och det är något som kommer ge dig minnen för livet. Det här är ett land fyllt av saker som man bara måste se och göra innan man dör. Så håll koll här för att veta mer om sådant som du inte får missa när du är i Turkiet. Det kommer finnas tips som passar för de flesta, och vissa tips kommer vara mer riktat mot äventyrare medan andra tips mot familjer. Viktigast av allt är att njuta och ha roligt! Det kan ju annars bli lite stressigt när man är på semester, men låt inte detta påverka dig.

Saker att se och göra i hela Turkiet

På den här sidan kommer du finna de hetaste tipsen på sådant som du måste se och göra när du väl är i Turkiet. Det kommer finnas tips på allt ifrån äventyr till restauranger som ger spännande upplevelser. Ta en titt här innan du lägger upp planen för din resa. Det kanske finns något viktigt som du missat? Det vill vi inte ska ske.

Viktig information till dig som reser till Turkiet

Även om man önskar att det mesta är frid och fröjd när man reser så kan det alltid vara en fördel om man är på den säkra sidan. Det kan handla om att veta hur man kontaktar polisen eller hur fungerar det egentligen med sjukvård i Turkiet? Täcker din försäkring om något mot all förmodan skulle hända? Här kommer du få tips på praktiska saker som är bra att hålla koll på innan du reser in i Turkiet. Överlag är det här ett säkert land och man behöver inte oroa sig i onödan.