Gratisevent kan ge dig mer valuta för resan

Det finns många event och arrangemang som är gratis överallt i världen och här kommer du finna några som är intressanta i Turkiet. I följande inlägg kommer du få en överblick av vilka olika event som du kan hålla utkik efter och sedan kommer det publiceras löpande när de väl hålls.

Konserter

Det finns många olika konserter som är gratis i Turkiet. Det är dock väldigt stora spann mellan de olika genrerna så man får helt enkelt hålla utkik efter konserter som passar ens egen musiksmak. Det finns alltid något för alla men det kanske är svårt att pricka in en konsert som passar en själv om man endast är i Turkiet på en kort semester. Men håll utkik för du kan ju ha tur.

Konstutställningar

Det brukar finnas väldigt många utställningar när det kommer till konst och fotografering. Här kommer du få tips på sådana som kan vara kul att gå på och som du därmed inte får missa. Om du är intresserad av konst kommer du bli positivt överraskad i Turkiet.

Teater

Om du har tur kan det finnas uppsättningar av olika pjäser helt gratis. Det kan vara svårt att få en plats på dessa dock om man inte är där i god tid och ställer sig i kö. Kom ihåg det om du verkligen vill gå.

Marknader

I Turkiet finns det många olika marknader där man kan handla allt från smycken och kläder till kryddor och andra spännande smakupplevelser. Om man inte vill så behöver man inte handla, det är trevligt att bara titta också.

Karnevaler eller liknande event

I Turkiet finns många högtider som man firar gemensamt på gatorna i form av karnevaler och liknande. Se till att du inte missar detta om du ändå är i landet på de här datumen. Mer information om detta kommer att publiceras löpande i bloggen.