Reseblogg om Turkiet

På den här sidan kommer du kunna finna allt som är viktigt att veta om du ska resa till Turkiet. Det kommer finnas information som passar för alla! Det kommer bland annat ges information som passar det äventyrliga, unga paret precis som andra inlägg kommer rikta sig mer mot den familjeorienterade gruppen.

Saker att se och göra

Här kommer du bland annat kunna läsa om sådant som du borde se och göra när du är i Turkiet. Det kan vara allt ifrån en vacker plats till något äventyrligt. Det finns väldigt mycket att se och göra när man befinner sig i det här landet så se till att du har planerat din vistelse.

Maten du inte får missa

Här kommer du även kunna läsa om sådant som är intressant för den som gillar mat och dryck. Turkiet är ett land med väldigt god matkultur och det finns flera restauranger som är värda ett eller flera besök. Man bör verkligen prova så mycket som möjligt och det här är en perfekt plats för den som älskar sötsaker.

Politiskt läge och nyhetsuppdatering

Du kommer även på den här sidan finna information om nuläget i Turkiet. Det kan vara allting ifrån små lokala nyheter till mer nationella händelser. Det här kan vara bra för dig som är intresserad av att veta mer om det här landet men som ännu inte är så insatt i hur saker och ting fungerar just här.

Viktiga saker att veta

Det här är en guide för hur du ska få den bästa upplevelsen när du befinner dig i Turkiet. Du kommer finna saker som är viktiga att du tänker på, både saker som du bör göra och saker som du bör undvika. Här kommer också finnas information till dig som råkat illa ut och kanske behöver hjälp på något vis.