Saker som är gratis på semestern

Här kommer du finna information om sådant du kan göra innan och under resan som inte kostar något. Hur kul det än är att resa så vet vi nog alla att det finns dötid lite här och var då man lätt kan bli uttråkad. Du kommer kanske att finna några av tipsen i följande inlägg användbara så att du slipper den känslan. Till exempel kan det handla om att provspela slots gratis som tidsfördriv medan du väntar på att flyget ska boarda, eller kanske att gå på gratis föreställningar eller liknande när du väl är på plats.

Innan resan

Att provspela slots gratis kan man göra på vissa casinon online. Det heter då att man spelar i demoversioner och det fungerar exakt likadant som när man spelar på riktigt i den riktiga versionen förutom att man inte spelar för riktiga pengar. En sak som man bör komma ihåg är att om man spelar i demoversioner kan man heller inte vinna riktiga pengar. För att göra det krävs det att man har satsat pengar också.

På flyget

Ladda ner filmer eller böcker i din mobil eller surfplatta. Om du har en streaming-tjänst så finns det vissa som tillåter att du laddar ner visst material så att du kan kolla eller lyssna på det även om du inte är uppkopplad till internet. Det här kan göra att flygningen går mycket smidigare och så slipper du även att titta på filmer på den lilla skärmen som de har på flygplanen ibland. Och om det inte är en lång flight så kanske det inte ens finns filmer.

Under resan

Se till att du har koll på allting som går att göra på den platsen som du ska till och som inte kostar pengar. På den här sidan kommer vi uppdatera om sådana saker, så håll utkik!